سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت با مشارکت بانک ملی ایران راه اندازی می گردد

با مشارکت بانک ملی ایران، شرکت پست و مرکز رسیدگی به شکایات مردمی نهاد ریاست جمهوری، سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت در آینده نزدیک راه اندازی می شود.

  • ۱۳۸۹/۰۷/۱۵ ۰۰:۰۰:۰۰
  • 6637
این سامانه (سامد) در راستای پردازش، تفکیک و رسیدگی سریع تر به نامه های مردمی ارسالی به نهاد ریاست جمهوری در سراسر کشور فعال خواهد شد.
در همایش یک روزه سرویس های نوین پستی که با حضور برات قنبری عضو هیات مدیره بانک ملی ایران، محمد حسین محبیان مدیر عامل شرکت پست، هاشم غرقی رئیس مرکز رسیدگی به شکایات مردمی نهاد ریاست جمهوری و تنی چند از مسئولان ارشد این نهادها برگزار شد و طی آن راهکارهای اجرایی نمودن طرح مذکور مورد بحث و بررسی قرار گرفت، عضو هیات مدیره بانک ملی ایران با اشاره به نقش عمده ارتباطات در تمامی تحولات کشور اظهار داشت: در ارتباطات دو بال اساسی داریم که یکی انتقال دهنده اطلاعات و دیگری انتقال دهنده انرژی است.
وی با اشاره به شبکه پست به عنوان انتقال دهنده انرژی گفت: ریشه یابی بسیاری از مسائل اقتصادی و بازنگری طرح تحول اقتصادی نشان می دهد که علت بسیاری از مشکلات اقتصادی عدم سرمایه گذاری کافی در زمینه پست بوده و این عدم توجه ناشی از بهای پایین سوخت مصرفی می باشد.
عضو هیات مدیره بانک ملی ایران در ادامه، تحقق کمتر از 40 درصد از بودجه مطرح شده در برنامه چهارم توسعه برای گسترش شبکه پست را مورد اشاره قرار داد و خاطر نشان کرد: در شرایط فعلی که در جنگ اقتصادی قرار داریم، بحث تحریم ها و فشارهای بین المللی ایجاب می کند که در شیوه ارائه خدمات تجدید نظر کنیم.
این مقام مسئول عدم اجرای کامل ماده 26 برنامه دوم توسعه کشور مبنی بر راه اندازی تجارت الکترونیک را ناشی از عدم سرمایه گذاری کافی در شبکه پست و بانک های کشور دانست و در ادامه بر لزوم پیاده سازی زیرساخت های پستی در راستای صرفه جویی در انرژی تاکید کرد.
قنبری در پایان سخنان خود با اشاره به اجرای موفق طرح های مشترک بانک ملی ایران و دفاتر اسناد رسمی و ثبت احوال ابراز امیدواری کرد، در طرح مشترک pos – pc با شرکت پست جمهوری اسلامی ایران با حذف پول از صحنه معاملات، فرآیند پرداخت تسهیل شود.
در ابتدای این همایش غرقی به 20 میلیون نامه دریافت شده از مردم در طول دوره 5 ساله سفرهای استانی اشاره کرد و گفت: عملکرد شرکت پست در زمینه جمع آوری و پردازش نامه های مردمی رضایتبخش بوده است .
وی با اشاره به نامه های ارسالی به عنوان عمده ترین راه تعامل میان مردم و رئیس جمهور بر لزوم تفویض اختیار رده های مختلف اجرایی تاکید کرد و گفت: در راستای سازماندهی نظام اجرایی کشور ساختار سازمانی، نیروی انسانی و عملکردها اصلاح می شود و در مرحله بعد از امکانات و فناوری روز در راستای سرعت بخشیدن به امور استفاده می گردد که سامانه الکترنیکی ارتباط مردم و دولت نیز در همین راستا شکل گرفته است.
رئیس مرکز رسیدگی به شکایات مردمی نهاد ریاست جمهوری درخواست، پیشنهاد، انتقاد، گزارش، انتقاد، ابراز احساسات و شکایات را از جمله بخش های سامانه الکترونیکی مذکور عنوان و خاطر نشان کرد: هدف نهایی این سامانه و مرکز ارتباطات مردمی، مشارکت دادن مردم در مدیریت اجرایی کشور و تشکیل کابینه 70 میلیون نفری است.
به گفته این مشاور رئیس جمهور، مردم می توانند از طریق پیامک، نمابر، تلفن، مکاتبات، پست الکترونیک و مراجعه حضوری به دفاتر پیشخوان دولت که قرار است تعداد آن در سراسر کشور به حدود   16 هزار دفتر برسد، از سامانه مذکور استفاده کنند.
مدیر عامل شرکت پست نیز در پایان این همایش با تاکید بر لزوم استفاده از دستگاه های pos - pc در تمامی باجه های پستی در جهت پرهیز از نابسامانی های ناشی از دریافت وجوه نقد بیان داشت: با توجه به مشخصه های امنیتی این دستگاه ها و همچنین امکانات سیستم یکپارچه و لحظه ای سیستم بانکداری بانک ملی ایران، عملیات حسابداری با سهولت، سرعت و شفافیت بیشتری انجام می پذیرد.
وی با بیان اینکه دستگاه های مذکور مطابق با نیازهای شرکت پست طراحی شده است، اظهار داشت: از دیگر مزایای این دستگاه ها واریز لحظه ای وجوه پستی به چند حساب با یک بار کشیدن کارت است.
محبیان در پایان سخنان خود از بانک ملی ایران به لحاظ همکاری در اجرای طرح مذکور تقدیر کرد.
در بخش هایی از این مراسم دکتر شریعتی معاون مرکز رسیدگی به شکایات مردمی نهاد ریاست جمهوری و مهندس تکبیری رئیس اداره کل انفورماتیک و خدمات نوین بانک ملی  ایران مطالبی پیرامون جزئیات اجرای طرح مذکور ارائه کردند.
گفتنی است در این همایش دو تفاهمنامه میان شرکت پست جمهوری اسلامی ایران با مرکز رسیدگی به شکایات مردمی نهاد ریاست جمهوری و بانک ملی ایران امضا شد و همچنین تنی چند از دست اندرکاران اجرای طرح مذکور با اعطای لوح مورد تقدیر قرار گرفتند.
دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید
نام و نام خانوادگی:
پست الکترونیک:
دیدگاه: