دکتر بهمنی: نظارت دقیق بر مصرف صحیح تسهیلات از تمهیدات مهم بسته سیاستی بانک مرکزی است.
شورای هماهنگی بانکهای استان قزوین با حضور آقای دکتر بهمنی رئیس کل بانک مرکزی و مسئولان جلسه بانکهای استان و در محل اداره امور شعب این استان تشکیل شد.
- ۱۳۸۸/۰۳/۱۰ ۰۰:۰۰:۰۰
- 2480
در این نشست آقای دکتر بهمنی طی سخنانی با اشاره به شرایط حاکم بر اقتصاد کشور گفت: رفتار سیستم بانکی باید حساب شده و برنامهریزی شده باشد. بانک مرکزی تمهیدات لازم را در ارتباط با کاهش تاثیر اوضاع بحرانی اقتصاد جهان در کشور انجام داده است و به خوبی توانسته تورم را مهار کند که این توفیقات حاصل تلاش دولت و سیستم بانکی کشور است.
وی در خصوص بسته سیاستی جهت تقویت سیستم بانکی کشور و رونق اقتصادی اظهار داشت: بسته سیاستی و پولی حاصل تجربه چندین ساله سیستم بانکی است که بانکهای خصوصی و دولتی موظف به اجرای این بسته سیاستی هستند.
وی در ادامه کنترل و نظارت دقیق بر مصرف صحیح تسهیلات ، شفافسازی میزان مطالبات بانکها برنامهریزی منسجم و دقیق برای وصول مطالبات و سازماندهی موسسات اعتباری را از تمهیدات بسیار مهم این بسته عنوان کرد.
رئیس کل بانک مرکزی خاطر نشان کرد: بهترین راه موفقیت بانکها اعطای تسهیلات واقعی و نظارت بر مصرف صحیح آن است که اگر این مهم انجام شود علاوه بر رشد اقتصادی و اشتغال زایی ، کاهش تورم را خواهیم داشت.
دکتر بهمنی در ادامه افزود: از مهمترین برنامههای امسال بانک مرکزی تکمیل طرحهای نیمهتمام و تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی است و اگر عملکرد سیستم بانکی کشور در این زمینه خوب باشد وضعیت اقتصادی کشور بهبود مییابد.
وی با تاکید بر ساماندهی موسسات پولی و مالی کشور گفت: سعی بر آن است که تمام موسسات و نهادهای پولی که امور بانکی انجام میدهند در حیطه و زیر نظر بانک مرکزی فعالیت کنند.
همچنین در این جلسه آقای طلوعی رئیس اداره امور شعب گزارشی از عملکرد سیستم بانکی استان و مسائل فراروی آن ارائه داد.