حسین زاده: بازاریابی در بانک، فعالیتی همه جانبه است

محمدرضا حسین زاده عضو هیات مدیره در راس هیاتی متشکل از خسرو خواجه حسنی مدیر امور شعب شرق کشور، حسین دشتی رئیس اداره کل روابط عمومی و علی عادلی رئیس بانک کارگشایی با مسئولان و کارکنان اداره امور شعب هرمزگان دیدار و گفت و گو کردند.

  • ۱۳۸۹/۱۰/۱۶ ۰۰:۰۰:۰۰
  • 4603

حسین زاده در این جلسه ضمن تقدیر از روند صعودی منابع اداره امور شعب هرمزگان اظهار امیدواری کرد، بانک ملی استان با توجه به موقعیت ها و ظرفیت های این استان در زمینه هایی همچون حمل و نقل دریایی، هوایی، ریلی و جاده ای، اشتغال و تجارت و برخورداری آن استان از مجتمع بزرگ بندر شهید رجایی، اداره امور شعب هرمزگان، با برآورده نمودن انتظارات مشتریان جزو 3 اداره امور برتر کشور شود.
وی با اشاره به اهمیت نیروی انسانی، کارکنان استان هرمزگان را تلاشگر، قانع و مشتری مدار برشمرد و عنوان داشت: بهبود وضعیت رفاه و معیشت کارکنان، همواره مورد تاکید مدیر عامل بانک بوده و فراهم نمودن بستر فعالیت برای کارکنان جهت بروز خلاقیت، ضرورت امروز بانک است.
حسین زاده احساس مسئولیت برای رسیدن به اهداف سازمان، شایسته سالاری و همدلی بین کارکنان را از عوامل پیشرفت و موفقیت بانک برشمرد.
وی با اشاره به لزوم توجه به خواسته های مشتریان اظهار داشت: انتظار اصلی مشتریان از ما محبت و احترام است لذا تکریم مشتریان سرلوحه امور بانک است.
حسین زاده در پایان با اشاره به اثرات مثبت فعالیت های بازاریابی در سطح بانک بیان داشت: فعالیت بازاریابی مختص یک یا دو نفر نیست بلکه فعالیتی همه جانبه است و روسای حوزه ها و شعب باید با تشکیل       کارگروه های بازاریابی به این امر اهتمام ورزند.

دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید
نام و نام خانوادگی:
پست الکترونیک:
دیدگاه: